Menu
A+ A A-

Što dobivaš dolaskom na Studentski dan ?

Na studentskom danu očekujte velik broj događanja!

Zajedno sa studentima psihologije iz cijele države imat ćete priliku upoznati psihologe iz različitih dijelova prakse i akademskog svijeta, te s njima razgovarati o njihovim poslovima i o vašoj budućnosti u psihologiji. Pripremili smo vam razgovore u neformalnom obliku koje smo nazvali ''Na kavi sa psihologom''. Uz ovo sve htjeli smo vam olakšati korake nakon faksa s predavanjima o potrebnim praksama, vježbeništvima, specijalizacijama i stručnim ispitima, o kojima će nam pričati stručnjaci kao i mladi kolege koji su do nedavno bili studenti kao i mi.

Na studentskom danu ćete moći izlagati svoje studentske i diplomske radove koji su vezani za krovnu temu konferencije (Psihologija i digitalni svijet), a na poster sekciji možete predstaviti svoje radove iz bilo kojeg područja. Pripremili smo vam razne radionice i predavanja, a za kraj jedan okrugli stol na kojem ćemo razgovarati o aktivnosti i prijedlozima za poboljšanje naših studentskih udruga.

Stoga, ako želite ostvariti kontakte sa stručnjacima iz psihologije i studentima iz Hrvatske, pripremili smo vam savršeni spoj druženja i učenja o psihologiji sa psiholozima.
back to top