Menu
Loading…

Produžen je rok za prijavu sažetaka do 1. listopada 2019. Krajnji rok za odgovor o prihvaćanju sažetka je 15. listopada.

A+ A A-

Dobrodošlica i uvodna riječ predsjednice Organizacijskog odbora

Poštovani gosti, drage kolegice i kolege,
 
iznimna mi je čast i veliko zadovoljstvo pozvati vas na slijedeću, 27. Godišnju konferenciju u naš grad. Ovo je već treći put kako smo domaćini ovom cijenjenom skupu i dat ćemo sve što je u našoj moći da vam kod nas bude dobro i korisno.
Naša je Osječko-baranjska županija poznata po gostoprimstvu svojih stanovnika i po njihovoj "širokoj slavonskoj duši" što vam obećava osjećaj koji se pruža bliskom i dragom gostu. Upoznat ćemo vas sa svim ljepotama našeg kraja, a također ćemo vam pokazati rane iz vremena Domovinskog rata u kojem je naš kraj teško nastradao.
Željeli bismo da vaš boravak bude koristan za vas u profesionalnom smislu, ali da ponesete ugodne uspomene s naših druženja u slobodno vrijeme. Potrudit ćemo se da za stručni dio budu pozvani eminentni znanstvenici koji će vas upoznati sa svim novim spoznajama naše struke i odgovoriti vam na sva pitanja koja im želite postaviti.
U ovom drugom dijelu koji bi vas trebao relaksirati i "napuniti vam baterije" neće teško izabrati sadržaj jer je ovo područje, unatoč svi teškoćama, poznato po pjesmi i veselju pa sam sigurna da tome nećete odoljeti.
Na osmišljavanju programa i sadržaja za konferenciju imat ćemo pomoć kolegica i kolega iz Virovitičko-podravske županije koji su već suorganizirali više konferencija te puno puta dokazali svoju kretaivnost.
Na kraju vam želim dobrodošlicu u Hotel "Osijek", gdje će se odvijati većina programa i svakako nam dođite !
 
 
Predsjednica Organizacijskog odbora
Mirjana Mozer
 
na vrh članka
Organizator - Hrvatsko psihološko društvo
Suorganizatori -  Hrvatska psihološka komora | Društvo psihologa Osijeka | Društvo psihologa Virovitičko-podravske županije
Koncept & izrada Kom@ 2019 © Hrvatsko psihološko društvo. Sva prava pridržana.
logo